Banner Northstar coaching

Trainingen van een of meerdere dagen

Een training volgen samen met anderen is bijna altijd beter dan alleen een boek lezen, zelfs het boek waarop de training gebaseerd is. 

Met vaste data heb je een stok achter de deur om oefeningen en opdrachten uit te voeren, opdrachten af te maken en de resultaten te bespreken (= reflectie). Op deze manier kun je écht verandering bereiken. Hoe vaak leg je een zelfhulpboek halverwege neer en doe je verder niets mee? Of lees je nooit wat?

In groepsverband ben je verder in de gelegenheid om te leren van anderen die in hetzelfde schuitje zitten. Wat werkt? Wat werkt niet? Hoe verschillen we? Hoe komen we overeen? Ook gewoon weten dat je niet de enige bent met een bepaalde klacht of klachten kan opluchten.

Tenslotte zijn de vergoedingen van zorgverzekeraars voor psychologische hulpverlening niet wat ze vroeger waren. Dit maakt het volgen van een betaalbare training gericht op vooral preventie zeer aantrekkelijk. Misschien betaalt je werkgever daarom voor een cursus of workshop. Dit is wat jij nodig hebt wanneer je het spoor bijster bent. Informeer daarom bij je werkgever of vraag gerust een offerte aan voor het volgen van een training.

Voor informatie over de specifieke trainingen en/of om je in te schrijven, klik op de links hieronder.

Minder piekeren

Beter slapen

Voorkomen van burnout of terugval na een burnout

Geen paniek

Uitstel aanpakken: Durf te falen en perfectionisme los te laten

Beter grenzen stellen bij opvoeden